Kátyúzás házi módszerekkel a miskolci belvárosban – képek

Megosztás

Miskolcra és egész Borsod megyére igaz, hogy az utóbbi másfél évtizedben nem éppen a jó minőségű útjairól híres. A belvárosban egy üzlettulajdonos megunta a helyzetet és partizánakcióba kezdett, saját maga kezdett kátyúzni, házi módszerekkel. Vajon más megoldás nem lesz a hosszú évek óta pusztulásra ítélt borsodi utaknál sem?

A miskolci Katalin köz Zsolcai kapu felé eső végénél a múlt héten egy férfi jelent meg egy gázpalackkal, amelyből egy cső kígyózott elő. A cső végén disznóperzselésnél használatos fej volt. Az illető a Katalin köz kátyúit melegítette fel, hogy aztán vödörben odavitt aszfalttal tömítse el a tengely- és bokatörő mélyedéseket – számolt be erről a Boon.

A férfi egy közeli üzlethelyiség tulajdonosa. Vásárlói és saját maga érdekében folyamodott a „partizánakcióhoz”, hogy házilag tüntesse el a nem kívánatos kátyúkat a környéken.

De mielőtt azt gondolnánk, hogy egyedül Miskolcon szembesülhetünk ezzel a problémával, kicsit ismerjük meg a megye egyéb pontjait is. Most nézzünk néhány érdekes állapotban levő közutat Borsod megyében:

Bőven van még mit rendbe tenni, Miskolcon is, ahogy a megye többi részén is. Ezek nem stadionok. A képek egy része 2021-ben és 2022-ben készült, de a helyzet sajnos nem sokat változott a legtöbb helyen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek